Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
te doen
in de buurt

Bierkasteel Izegem

Bierkasteel Izegem

Ontdek bier op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Waarvoor kan je hier terecht?

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Brouwerijbezoek

Neem tijdens een brouwerijbezoek een kijkje achter de schermen van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Samen met de gids ontdek je alle hoekjes van de modernste brouwerij van Europa. Aan de hand van video’s en headsets beschikbaar in vijf talen kom je alles te weten over de Belgische familiebrouwerij in Izegem. Van de brouwzaal en de bottelarij tot de gloednieuwe blikkenlijn: je kijkt steeds je ogen uit. Het brouwerijbezoek sluit je af met een bierproeverij van Kasteelbier en Filou.

Wat is er inbegrepen in het brouwerijbezoek, wanneer kan je hier terecht en hoeveel is de prijs? Bekijk hier alle info.

Bierboetiek

In de Bierboetiek vind je alles wat het hart van elke bierliefhebber sneller doet slaan. De boetiek is ruim en overzichtelijk ingericht. Daarnaast biedt dit bierparadijs een prachtige degustatieruimte waar je na een brouwerijbezoek kan kennismaken met de speciaalbieren van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck.

Grote Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat. Een verjaardagsfeest, een pensioenviering, een babyborrel of een jubileum: bij ons kan je terecht voor privéfeesten tot wel 350 personen. Wij verzorgen de volledige catering zodat jij op jouw dag optimaal kan genieten van de sfeer en het gezelschap. 

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor jouw bedrijfsevent, meeting of seminarie. Het betreft een totaalconcept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en grootte van jouw business event kies je tussen vier verschillende locaties. Elke zaal is voorzien van de nieuwste multimediatechnieken om jouw event in goede banen te leiden. Breng jouw meeting helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Overnachten in b&b Herenhuis

Bent u geboeid door het bier en wenst u uitgebreid de tijd nemen om deze mooie brouwerij te bezoeken? Maak er dan een midweek of weekendje van en plan uw brouwerijbezoek in combinatie met een overnachting in b&b Herenhuis. Breng de nacht door in één van onze 5 comfortabele kamers en geniet van het uitgebreid ontbijt.

Uw wagen kan u plaatsen op onze privé parking waar u ook uw fietsen kunt stallen indien u dit wenst. Gastvrouwen Virginie en Severine en gastheer Yves staan ter uwer beschikking en zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij uw bezoek aan de Izegemse stad.

Gelijkaardige artikels