Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
Restaurant

Restaurant

Bent u op zoek naar een uitzonderlijke eetervaring in een elegante setting? Bij restaurant Herenhuis Izegem nodigen we u uit om te genieten van verfijnde gerechten, bereid met passie en creativiteit door chef-kok Virginie, in een sfeervolle en gastvrije omgeving.

Gastvrouw Severine en haar team bieden u een onberispelijke service, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van uw maaltijd. Bartender Yves start uw lunch of diner met een smakelijke cocktail of mocktail!

Ons restaurant is makkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid (ingang Visschersdreef) of vrij parkeren in de straat.

Reserveer vandaag nog uw tafel en geniet van een onvergetelijke culinaire reis.

Openingsuren
MAANDAG
11h30 - 14h
DONDERDAG en VRIJDAG
11h30 - 14h en 18 - 21h
ZATERDAG
18h - 21h
Restaurant

Sfeervolle terras

Zoekt u de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht? Dan nodigen we u uit op ons sfeervolle terras, waar u kunt genieten van lekkere tapas en gerechten in een prachtige omgeving.

Het terras is de ideale plek om te genieten van zonnige middagen en zwoele zomeravonden, omringd door groen en sfeervolle verlichting.

Boek vandaag nog uw tafel en ontdek de perfecte balans tussen culinaire verfijning en buitenplezier.

Wens je iemand te verwennen?

Verras ze dan met onze cadeaubon! Je kan een arrangement geven, een wellness bezoek, een ontbijt of een bedrag naar keuze.

Bestel een cadeaubon
Restaurant