Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
Wellness

Wellness

Bent u toe aan een moment van ultieme ontspanning en luxe? Bij privé wellness Herenhuis Izegem bieden we u een exclusieve wellness ervaring in een serene en stijlvolle omgeving, ver weg van de dagelijkse hectiek.

Zowel b&b - klanten als niet b&b klanten mogen hun zintuigen hier laten rusten.
Wellness Herenhuis verhuurt men steeds privé van 2 tot 6 personen.

Van maandag tot vrijdagmiddag en op zondagnamiddag kun je reserveren. Het weekend wordt voorbehouden voor b&b klanten. Eén week op voorhand kunt u de vrije weekend tijdstippen boeken via onze last - minutes.

Reserveer vandaag nog en ontdek de ideale locatie voor een onvergetelijke ervaring.

Wat biedt deze privé wellness u?

Geniet van onze wellness faciliteiten helemaal voor uw gezelschap, zonder de drukte van anderen om u heen. Ontdek onze uitgebreide voorzieningen zoals Finse luxe sauna, infra rood sauna, scrubijs machine, hammam, verwarmd binnenzwembad, stort - en massage douche en overdekte buitenjacuzzi met buitenterras.

Deze wellness ruimte is speciaal ontworpen voor uw comfort en ontspanning, perfect om uw lichaam en geest te herladen.

Het gebruik van badjas, handdoeken, verzorgingsproducten, haardroger, vruchtenwater, fruit, thee- en koffiefaciliteiten is inbegrepen. Het wellness complex wordt standaard voor 3 uur verhuurd.

Er is ook een bar aanwezig met lekkere verse sappen en alcoholische dranken. Deze kunt u dan ter plaatse bijbetalen. U kunt ook steeds op voorhand lekkere hapjes of gerechten bestellen voor tijdens uw wellness sessie.

PS: Vanaf oktober 2024 gelden nieuwe prijzen.

Boek nu
Wellness
Wellness

Arrangementen en last minutes

Wenst u een buitengewone wellness ervaring te beleven? Kies dan uit onze verschillende arrangementen. Een arrangement is steeds vanaf 2 personen.

Bekijk ook onze wellness last minutes om op korte termijn langs te komen!

Wens je iemand te verwennen?

Verras ze dan met onze cadeaubon! Je kan een arrangement geven, een wellness bezoek, een ontbijt of een bedrag naar keuze.

Bestel een cadeaubon
Wellness