Restaurant

Boek nu
Wellness

Wellness

Ontspannen… even loslaten en gewoon… relaxen! Dit is wat we u aanbieden in deze gezellige privé wellness waar ook kinderen uiterst welkom zijn.

Zowel b&b - klanten als niet b&b klanten mogen hun zintuigen hier laten rusten.
Wellness Herenhuis verhuurt men steeds privé van 2 tot 6 personen.

Van maandag tot vrijdagmiddag en op zondagnamiddag kun je reserveren. Het weekend wordt voorbehouden voor b&b klanten. Eén week op voorhand kunt u de vrije weekend tijdstippen boeken via onze last - minutes.

Wat biedt deze privé wellness u?

U geniet van een Finse luxe sauna, infra rood sauna, scrubijs machine, hammam, verwarmd binnenzwembad, stort - en massage douche en overdekte buitenjacuzzi met buitenterras. Alle wellness toestellen hebben zicht op het vernieuwde zwembad.

Het gebruik van badjas, handdoeken, verzorgingsproducten, haardroger, vruchtenwater, fruit, thee- en koffiefaciliteiten is inbegrepen. Het wellness complex wordt standaard voor 3 uur verhuurd.

Er is ook een bar aanwezig met lekkere verse sappen en alcoholische dranken. Deze kunt u dan ter plaatse bijbetalen. U kunt ook steeds op voorhand lekkere hapjes of gerechten bestellen voor tijdens uw wellness sessie.

Boek nu
Wellness
Wellness

Arrangementen en last minutes

Wenst u een buitengewone wellness ervaring te beleven? Kies dan uit onze verschillende arrangementen. Een arrangement is steeds vanaf 2 personen.

Bekijk ook onze wellness last minutes om op korte termijn langs te komen!

Wens je iemand te verwennen?

Verras ze dan met onze cadeaubon! Je kan een arrangement geven, een wellness bezoek, een ontbijt of een bedrag naar keuze.

Bestel een cadeaubon
Wellness