Restaurant

Breakfast

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Book now
Book now
te doen

Kaori workshop

Kaori workshop

Ervaar de workshops van thee - Sake - Sojasaus

Graag nodigen we jullie uit in de Kaori Experience Center, een belevingsruimte opgetrokken in Japanse architecturale stijl) gelegen in de Kleine Roeselarestraat 9 te Meulebeke, op de grens met Ingelmunster in een rustige omgeving in het groen.

Wij organiseren hier workshop thee, sake en kookworkshops met sojasaus. Er zijn steeds geplande data waarbij individuen kunnen aansluiten, alsook organiseren wij dat prive vanaf 8 personen tot max. 20 personen. Er is ook gratis parking voorzien tot 10 auto’s. 

Welke workshops kunt u bij ons doen?

Workshop thee: je proeft 5 verschillende soorten thee met bijhorende hapjes, waarbij ik als theesommelier het verhaal van de verschillende producten vertel.

Duur 1:30-2:00.

Kostprijs: 30 EUR excl. BTW

 

Worskhop Sake: Je proeft 6 verschillende soorten sake met bijhorende hapjes. Je ontdekt een basiskennis over de wereld van de sake, die wij als sakesommeliers graag vertellen.

Duur 1:30-2:00.

Kostprijs: 65 EUR excl. BTW

 

Kookworkshop sojasaus: Interactief samen Japans koken en proeven, enkele makkelijke Japanse recepten die je nadien zeker zelf nog kunt maken, zonder het hele land af te rijden voor ingredienten.

Duur: 2:00-2:30

Kostprijs: 50 EUR excl. BTW

Workshop Herenhuis?

Indien u dit wenst, kan deze workshop ook doorgaan in het Herenhuis, mits aanvraag op voorhand. Contacteer hiervoor zeker Annebelle via info@kaori.be of 0475/335158.

Uw gastvrouw Annabelle Maes

Annabelle Maes, Japanologe die 3 jaar in Japan woonde, importeert als groothandel Thee, Sake en Sojasauzen uit Japan en licht deze producten heel graag gepassioneerd toe tijdens workshops in de Kaori Experience Center. Contacteer haar voor meer info via info@kaori.be of 0475/335158.

 

Irashaimase!

Welkom!

Similar articles